ännu en söndag!

Hej hallå folket!

Söndag idag och snart ska vi hem till lilla svärfar och äta hans goda kycklinggryta mmmm gottigotti :)

Bio o mat igår, så mycigt. Först var vi på akropolis himla mys sen fick vi stressa vidare till bion för personalen på akropolis hade för mkt att göra så de såg alddrig att vi var färdiga så vi fick säga till!
Bion var bra men jag tycker den första var bättre men den är helt klart se värd :) längtar tills nya twilight kommer då vill jag faktiskt till heron city och kolla för jag har aldrig varit där!
men tack för en jätte trevlig och mysig kväll mina älsklingar<3

nyss var maria och christer över med lite migränmeddo till ante så snälla :) Marias mage blir bara större och större, hon har sån fin mage :) jag längtar så mycket tills bebisen kommer men nu är det nte långt kvar :)<3

snart åker freddie till thailand Ha en fantastisk resa brorsan!!

ikväll blir det hundkurs hoppas vädret blir bättre än nu men det blir det väl inte =/ skulle ha åkt till media markt men vi hann inte det, lediga dagarna är för korta =( men nästa helg är jag ju ledig så vi får åka då :)

sitter och kollar på idol reprisen, nu ska hon den där camilla sjunga blir så irreterad på henne, usch! bara förstör bra låtar. inte okej!

nej nu ska jag väl göra mig iordning lite innan vi ska gå till krister, ha en trevlig söndag !!

Lite bilder från kryssning och lite annat!


Godmorgon!!

Godmorgon folket!

Ja guten morgen eller hur man stavar det ;) Är så himla glad nu!!! min älskling köpte playstation 3 till oss igår så vi har lånat fifa 09 av Adde men det är inte enkelt det vill jag lova haha :) men man lär sig ju! jag har bara spelat fifa 98, 98 haha och jag kan ju säga er att det var inte så här modernt som det här haha :) Imorrn ska vi åka och köpa tiger woods :) funderar på att åka till media markt..

Jaha afterwork igår då riktigt trevligt :) synd att inte så många kom men vi hade roligt iaf :) vi har planerat in o ha fest här hos mig nästa helg, lite singstar och dans :) får väl se om det blir så eller ej men det skulle vara kul!
gick väl hem runt halv 11, jag o anne..ante mötte oss o så gick vi med anne hem och så fick hennes hund love och ville leka lite :)

Ville han är typ som en liten katt hehe nu ligger han på nackstödet på soffan och kikar när jag skriver, så jävla söt! han är så gullig! Men jag vet att han är så uttråkad men snart ska han få gå ut o gå och leka!

Själv ska man snart till jobbet och ikväll blir det kanske mat och sen bio :) mysigt!

nä men ska väl lägga in lite bilder hade jag tänkt! ha en bra dag alla sköna människor!







på jobbet!

Nu sitter man på jobbet och ska jobba fredag lördag! ikväll blir det afterwork :) trevligt! har tagit med mig kameran så får vi väl se om mina arbetskamrater vill ställa upp på en liten bild:) om inte så trycker jag i dem en öl till hihi! :)

Imorgon ska jag ante nattis och adde se flickan som lekte med elden! Hoppas den är lika bra om inte bättre än män som hatar kvinnor! Jag har inte läst böckerna men försökte lyssna på män som hatar kvinnor på ljudbok, men det gick inte bra kunde inte koncentrera mig!

Men iaf längtar till bion, då blir det choklad och popcorn (det är ju lördag)

Blev ingen träning igår, Nattis jobbade och jag är alldeles för dålig , jag kommer inte dit utan henne. Ante var ju sjuk så han skulle inte heller träna..så jag tog med mig mamma till hundklubben igen! så härligt att ha hund man kommer ut hela tiden ! På hundklubben kan man släppa hundarna lösa i ett spår och man ser hur härligt de tycker att det är :) då blir man så glad själv :) så det blev ju lite motion igår iaf!

PÅ söndag åker min kära bror till thailand i två veckor! härligt för honom skulle också vilja åka utomlands i två veckor! bli brun och äta gott..men eftersom att jag gillar att äta så rullar väl jag fram om jag ska vara borta så länge haha ! Men du får ha en såååå rolig resa vi ses väl på söndag när jag ska hämta mina grejer!

Funderar på att köpa playstation 3 nu när det kommit i ett mindre format, tar inte lika mycket plats som det första plus att det är ju MYCKET biligare nu, toppen!! ska köpa massa singstar spel och tiger woods, fifa 2010 och nhl 2010, man måste ju ha lite att göra nu när tråk vintern kommer!

Haha Anders på jobbet tycker att jag skriver fort , så säger han alltid när jag sitter vid datan. Han är rolig han. Han är sån där som alla andra runt 50, sitter och petar med ett finger på tangenterna haha :)

nehe ni nu ska jag gå och läsa kuriren men ha en trevlig helg alla glada!




hösten är verkligen här

Ja den är ju det, riktigt kallt när man ska ut med Ville på mornarna, usch jag gillar det inte!

Idag så vakna jag av att Ante kom hem tidigare, han mådde inge bra stackarn sen somna vi om och Ville väckte mig kl 11, 11 jätte länge sen jag sov så länge men det var behövligt efter en helg på kryssning :)

sen åkte jag o mamma med hundarna till hundklubben så de fick busa av sig lite, träffade en tjej med två pinchers, stackarn hon hade haft en hund som blivit ihjäl biten av en rotweiler alldeles nyligen. Hunden hade tagit tag i hennes hund och ruskat den till döds =( förjävligt...

nu sitter jag här och ska snart iväg och träna , blir afro och gym. funderar på vilket jg ska ta först bara :) får se! egentligen orkar jag inte men vill man äta gott så måste man ju träna ! Imorgon blir det after work med några arbetskamrater, trevligt!

Den 7 november åker vi till stlmh för att fira Antes mamma som fyllt 50 , det blir wallmans goes 80 och hotellövernattning, roligt! sen ska ju jag bli moster där omkring :) längtar så sjukt mycket!!

28 nov åker vi tjejer till ullared och shoppar..det är så roligt att ha så mkt framför sig !

till alla er som inte kollar på true blood, ni måste se det och intro låten är så bra =)


nu får det vara nog just nu men ha de !


RSS 2.0