hejhej!

ne det var alltför deprimerande inlägg förra gången..bara o bryta ihop o komma tillbaka =) här kan man ju inte sitta o beklaga sig man får faktiskt ta tag i saken själv..vill man må bra så fixar man så man gör det!

har nyss städat och ätit så snart blir det film..vi hyrde en på ica..jag såg en liten bit av den hemma hos freddie en natt men ja somna..vi alla somna haha..den heter iaf law abiding citizen det är med gerrard butler och jamie foxx!

på lördag åker vi till gävle, kommer bli aweseome :) lilla järngänget som åker hehe!

och sverige förlora och alla finnar är glada för det..men vi slog er!!! 3-0 så de så sen har vi ändå fler osmedaljer än ni..tror inte finland har nått! HAHA!! men nu kan fioppa gärna få gå i pension och lämna över jobbet till bäckström helt..bäckis han kommer gå hur långt som helst!

ne nu ska jag kolla runt lite på internet..ha en bra helg!

hej!

Hej!
den här veckan har varit jätte jobbig..jag känner mig så nere och gråter titt som tätt ..jag drömmer mardrömmar hela tiden och vaknar väl 3-4 gånger per natt och är dyngsvettig! jag drömmer om att folk i min närhet dör eller att jag dör eller att jag måste ..ja jag kommer inte på ordet..att jag måste typ akta mig! så den här veckan har jag varit jätte trött och har inte orkat med nånting! känner mig känslig..ingen kan nog säga nånting till mig just nu för då tar jag åt mig, blir arg eller ledsen..vad är det som händer..man kan ju nästan tro att man är gravid! men så är det inte! för jag äter piller! och jag ska utomlands i höst! men jag vill iaf ha en vändning på mitt liv..jag vill bli lycklig och glad! 

undrar varför jag drömmer såna där drömmar..vad kan det betyda? det är intressant med drömmar..ska nog köpa mig en såndär drömtydningsbok! sen får man väl se om man tror på det eller ej..

annat..vi har en ny vikarie på jobbet som kommer från dalarna, och hennes familj tillverkar jätte fina ljuslyktor! så jag ska nog köpa mig ett par st måste bara hem och se vart jag ska ha dem och hur många som behövs..dem sitter på väggen och är jätte fina, finns i olika storlekar !

idag är mina sista arbetsdag sen är jag led, fre,lär,sön :) skönt. maria och julius kommer till mig imorrn, det ska bli underbart! jag älskar dom! <3

kommer säkert inte skriva nått i hegen för jag har annat att göra..ha det bra!

sol!

vilket underbart väder det varit idag :) har hört att det ska vara fint tors fredag också..till o med plusgrader på fredag :) då kanske man kan sitta ute en liten stund och få lite färg i ansiktet :) härligt..det är skönt att vi har allt framför oss..vår, sommar :)

såg att ledin ska turnera i år..haha jag är lite sugen :) ledin är sommar..ska nog in o kolla om han ska komma hit :P vi är på gång! :D

idag blir det lax till middag mums..hoppas jag..har köpt dem där nya som är färdigmarinderade från findus :) får hoppas det smakar!

ne nu ska jag äta russin och kolla lite tv..slutade ju halv 5 idag :)




mer snö!!

ja mer snö kommer det..och imorse när jag gick upp kl 6 för att kolla hockeyn så var det -26!!!! helt sjukt..tur att ante gjort en eld åt mig hemma för annars hade jag frysit ihjäl hemma! Jag ska köpa en termometer så jag ser hur kallt det är när vi inte eldar i kaminen! och är det för kallt så får hyresvärden faktiskt dra upp elementen!

Igår var jag på snabba cash..vilken besvikelse..jag tyckte den va ok..inte mer! så den kan man lika gärna se hemma!

känner mig förtillfället inte på jätte bra humör..känner mig lite nere! det är så mkt som jag tänker och känner..och ibland orkar jag inte vara glad och le åt allt..men igår så blev jag lite ledsen och besviken för en grej som jag har hållit på o fixat och förberett mig på o så blir det inte av..för folk glömmer bort. det är jätte tråkigt! 

hoppas sandviks resan blir av..skulle vara jätte skönt och roligt att komma iväg!

jaja..bra att sverige vann iaf ..vi får vara stolta över våra svenskar som gör så bra ifrån sig i Os! det är kul..
vilket tråkigt inlägg..funderar på om jag verkligen ska publicera det..

men jag gör det..hej då!

min första snövall avverkad!

Helt galet vad snö det kom igår! kvällen tillbringades hemma hos lena och krister med deras underbara barn :) (mina bästa vänner) :) vi satt väl där till 2..kollade melodifestivalen som sög sen bara snacka..det var jätte trevligt :) mina vänner är bäst, vi har så roligt! runt två var det dags att röra sig hemmåt..jag fick köra och det gick bra när vi väl fått bilen i rullning och vägen hem gick bra..vi sa det i bilen också..:) men sen när det var dags att svänga upp på vägen så tog det stopp..haha! ante sa gasa och sväng och jag gjorde det men det gick rakt fram o in i vallen och där satt vi fast.. tror ni nån stanna o hjälpte oss? Nej såklart inte :P..vi ringde nattis som fick vända o så kom de o hjälpte oss samt en plogbil..tack :)

det är mkt snö men samtidigt som det är jobbigt så är det ju jätte häftigt att få vara med om en sånhär vinter! vi skratta jätte mkt igår när vi skulle få iväg bilarna o så! haha :) men snart får det vara nog..man får lite klaustrofobi..kan ju inte gå nånstans !

söndagen har vi varit hos mamma, ätit semla och kollat film..ska snart iväg och se snabba cash..äntligen!! vi ska ner med linda och henke..vi åt nyss så får väl se om man orkar popcorn! annars kan det blir en liten chokladbit! :) får hoppas den är bra! jag tycker joel kinnman är så snygg! hihi.

får hoppas vädret blir bättre nästa helg när vi ska till gävle.


ne nu ska jag vila mgen innan skjutsen kommer!




ha det bra!
(jätte kort hår på bilden)


kan iofs lägga in en stor bild på gullet!


elvis är kung!

go johonny go!! det är så roligt med spotify..nu diggar jag elvis..han är kung!! :D nyss nyduschad efter ännu en träning på forever..jag har varit tränat 4 gånger den här veckan :) jag är så duktig! sen har jag ätit sallad till maten och en frukt varje dag! och jag känner mig mkt piggare! Hej livet, vart har du varit de senaste månaderna??? välkommen tillbaka iaf! :)

sitter här och sjunger jätte högt och ante märker inte ens nått..vilket innebär att vi nu har bott tillsammans för länge hahah :) men det är ju sån jag är och det är bra att han kan koppla bort mig och min urusla sångröst haha :D

på min facebook så har jag gått med i en grupp som handlar om en jävla idiot som slänger ner sin grannes hund från en bro..fyfan jag börja typ gråta när jag såg den..mådde fruktansvärt dåligt efter! det är så hemskt! hur fan kan man vara så dum i huvudet! gruppen hatar iaf honom!!! svin!

idag har jag gosat med julle<3 det är verkligen världens gulligaste :) han är så glad och snäll hela tiden!  han luktar jätte gott :) mosters stolthet, mosters älsklingskille!! Jag älskar den lilla krabaten! det är tur att han finns..det har hjälpt mig mkt genom den här jobbiga tiden efter Ville..ibland blir jag så himla ledsen bara sitter och gråter och saknar honom så förbannat mkt ..min ville..idag hemma hos maria satte hon upp fyra bilder på kylskåpet, tre på julle o ett på ville :) och julle titta bara på Ville :) det var gulligt! Jag älskar Julius jag kommer alltid finnas där för honom! Alltid! puss på min bulle


det blev ingen hockey i natt..ja maria du känner mig haha..jag orka inte sov så skönt! men imorrn spelar tre kronor igen men kl 9 på kvällen så då ska jag iaf titta :)

glömde min kamera hemma idag, hade laddat den men fick inte med mig den så har inga bilder..men ska komma ihåg nästa gång.

kram på er!

tredje dagen :p ska sluta tjata om det!

Men jag är stolt över mig själv..jag är inne i det och jag känner att det här kommer gå bra :) idag körde vi pulsforever..haha jag och ante! carro på forever sa att ante också kunde det..men...haha vette fan om det var hans grej!! jag fick iaf skratta , han med..och alla andra! Ante var helt själv med ca 15 andra tjejer/kvinnor! och kordintation den var inte det bästa jag sett..men så är det ju med killar:) jag tycker iaf att ante var jätte duktig och modig som fullföljde passet! :) på måndag ska jag få med honom på funktionellträning och det är styrka med vikter och lite sånt..så det kan han iaf köra :) men kul var det!!

imorrn är jag ledig och ska då hem till Julle, min underbara systerson<3 ska pussa lite på honom:) sen ska jag ut o gå med mamma kanske maria följer med :) en tjejpromenad! sen om jag orkar/hinner ska jag gå till plantagen o köpa tulpaner..mina börjar vissna ..fick en bukett av antes mamma :) hon är så rar! och jag tyckte det passa så bra i köket så jag vill ha nya..ante har bilen vid coop så då åker jag med honom hem ifall jag går dit..men vet inte..det kommer inte bli så! man kanske ska ha bilen hemma så man kan åka dit..hehe eller så åker jag på söndag när jag är ledig och handlar :) skitsamma ni skiter väl i om jag har tulpaner eller inte :D

snart ska vi gå o lägga oss för vi ska upp halv 2 i natt o kolla på sverige, tre kroner! första matchen..måste man ju se..sålänge man orkar ..

igår tog vi vårat andra guld..kalla och ferry :) bra!

kom på att jag glömt titta på det okända så nu ska jag sätta mig o titta innan det slutar

hejdå!

Andra dagen på mitt nya liv!

Jaa igår var jag så himla duktig, ante med :) Vi sprang till träningen, körde 45 minuters styrketräning och sen sprang vi hem :) jätte bra !! ikväll blir det afro sen imorrn kanske vi ska testa pulsforever! det känns riktigt bra hoppas att jag kommer fullfölja det här nu!



Idag har Julius sin första namnsdag, grattis min lilla kille<3 

blev ingen skridsko i helgen..jag var så trött efter fredagen! för mig tar det en vecka att återhämta mig..haha! illa..men så är det faktiskt..kanske det kan bli skridsko på fredag??? jag slutar kl 18 ! nu börjar mina blåmärken förvsinna också..haha jag ramlar ibland och det gör ont o då blir man helt blå!

Jag är så sugen på att hitta på nått roligt med mina vänner..typ bodaborg eller nått..nånting! skulle ju vara jätte kul, killarna mot tjejerna! hehe! vi vann ju bowlingen så killarna kanske vill ha revanch ;) eller så kanske vi kan gå o bowla en kväll snart iegn..ut o äta på papas tapas innan kanske? ;) mm jag vill dit snart igen..

Ska iaf ta med min maria och mamma dit snart :) för nu har maria slutat amma så hon kan ta sig ett glas och sen äta vad hon vill :) trevligt! vi får bestämma en kväll! <3

ha det så bra!

  Jag älskar dig!


Mitt nya liv!

jaa nu ska jag fan ta tag i träning! så ikväll ska jag o ante springa till träningen och köra ett gympass och sen springa hem! ska försöka göra så varje gång det inte är nått långt pass! kommer bli lättare nu när jag bytt schema och slutar tidigare jippiiii :) vilket underbart väder det var igår då, mer såna dagar!! då vill man ju ut! längtar så mkt till våren då ska jag ut o röra på mig ..jag vill verkligen..men jag är en väldigt slö människa..men kanske om man kommer igång så kanske det blir lättare! :)

Igår var vi på ikea..med min syster+familj och mamma o pappa:) mkt trevligt! Vi skule ha en tavla men det fanns ingen fin där ..så vi åkte till gallerix och där hitta vi en jätte fin tavla :) den ska sitta i köket..vi har möblerat om  där och det blev mkt bättre än tidigare! :)

sen när vi kom hem så hyrde vi en film och bara myste! Vi behövde det..en kväll för oss själva :) Jag älskar min ante mest! vi har så roligt tillsammans..haha vi är helt störda ibland när vi är själva! han är min bästa vän och min största kärlek! någon bättre finns det inte. visst har vi också upp och nergångar..men det är sånt som stärker en! vi har varit tillsammans jätte länge nu och det kommer vara vi tills döden! <3

nästa helg jobbar jag.. och då blir det lugnt ..jag ska se snabba cash jag måste se den snart..får bli ihelgen! :)

har inte träffat mina bästa vänner nånting ihelgen =( ibland blir det så..men vi får ses i veckan eller ihelgen! ska bli så bra när ni kommer flytta närmare då är det bara att springa över när man vill :)<3

men helgen har iaf varit super bra! så ha det!


night out!!

vilken kväll:) det var jätte roligt..och vilken god mat..man ska äta oftare på papas tapas det är ju så gott! får bli mkt häng där i sommar, uteservering kall öl och tapas mat :)

kvällen då..började på grappa! sen gick vi och åt och där hade vi jätte trevligt :) sen gick vi ett par st till olerys..det var väldigt dåligt med folk..men det är inte så stort dnsgolv så det fylldes och vi röjde på! haha fyfan mina jobbarkompisar är underbara! sen kom älskling och hämta mig och marie så skjutsa vi hem henne sen åkte vi till donken och köpte cheeseburgare :) det är så gott att äta när man är onykter! :) fast iofs så tycker jag alltid att det är gott att äta..

djen var brinkenstjärna..slutet av kvällen fick han heta stjärtenstjärna och det var roligt! jaa..en lyckad kväll med andra ord.

idag är jag bara lite trött..så det blir slappa i soffan sen ska vi åka och kolla på freddie som ska spela innebandy match..sen hem och bara mysa, jag o ante <3<3! Jag älskar dig Ante! du är det bästa som finns i hela världen..mitt hjärta kommer alltid tillhöra dig!

nu blir det stekt ägg på macka!

ha det så bra alla! ta vara på livet..lev livet!


naglarna är målade



laddad för kvällen! om 2 timmar blir det till att börja göra sig fin :) det är roligt att göra sig ordning när man ska iväg..bra musi sätts på och man har tid på sig att fixa till sig! :)

sprang hem till syster vid 12, ville träffa min lilla prins! Jag älskar min systerson, han är underbar! så snäll och gullig :) blir jätte glad när jag träffar honom..han grät när han såg ante haha :) men sen gick det bra! Julle spydde på mig, tack för den :P

sen åkte vi o besikta bilden, den fick godkänt, skönt. sen blev det lunch på tunapark o sen hem..

tog lite bilder idag..


hotelroom

jag diggar den låten !!!! men nu förstår jag varför pava och danne johansson skratta åt mig tror jag! men det var inte mitt fel att jag sjöng fel det är maddes!
Förrförra helgen så f¨rågade jag madde vad han sjöng efter hotel motel och då sa hon we like it here..men nu såg jag att han sjunger holiday yeah! det är bra med lyrics på youtube :) för jag är sämst på att höra vad dem sjunger så jag brukar hitta på lite egna ord :P det blir alltid fel..

sååå..ikväll papas tapas, mkt gott för magen! inte behövligt men va fan det är fredag! nyss när jag duscha så ( vi har spegel iduschen) såg jag att det  är nog dags att ta tag i att börja träna bort lite av limpmagen..o då blir det reklam på radion och då är det reklam för nutrielett om att gå ner i vikt..kändes som att det var riktat mot mig..men va fan ..jag väntar tills det blir vår och fint väder då rör man på sig mer automatiskt..ut och går och springer..:) men det är väl inte så konstiigt att man är rädd för att gå upp i vikt nu när man bombas av reklamer om hur man går ner lättast i vikt..fast jag inte läser det så sätts det väl längst bak i huvudet..jag förstår inte varför det är sånt tjat!

aja..nu är det helg o då får man unna sig . :)

idag hade jag gärna velat träffat julle men de skulle till jobbet o hälsa på o jag är ledig har iknte sån stor lust att gå dit då..så det var ju synd..saknar honom :( men får ju träffa honom imorrn en stund när vi ska kolla på freddies innebandymatch.

men ha det bra och trevlig helg..

jag älskar dig ante! du är min bästa! och vi saknar Ville jätte mkt!!

....bilder.




jag saknar dig ville!!!

Hej min blogg !

Hallå!
idag är det torsdag...välrdens bästa dag för det är dagen innan mina tre dagars ledighet :) imorn ska vi ut o äta på papas tapas med jobbet, kommer bli jätte trevligt o roligt! sen hoppas jag att det blir lika fint väder i helgen som det är idag! så man kan gå ut och gå och sola sig lite :) jag längtar så mkt till vår/sommar..Jag älskar våren..då blir man så pigg och glad och det blir ljusare på kvällarna blir längre!

jag måste verkligen ta med min kamera nu när det är så fint väder så jag kan lägga upp här på bloggen! :P
Ikväll ska vi åka skridskor och jag har köpt mig ett par herrskridskor för alla sa att det är bättre än dam..men det gick inge bra för mig när jag hade dem första gången men det kanske går bättre ikväll..dem är iaf fina :)

ha det bra i det fina vädret!

Resan är bokad :)

jag är så glaaaaaaaad :) igår bokade vi resa till turkiet . vi ska vara där i 2 veckor, ljuvligt! Jag vet att det kommer bli en underbar resa! :)

imorrn är det onsdag så då har jag bara två arbetsdagar kvar sen är det helg..på fredag ska vi ut och äta med jobbet sen blir resten av helgen lugn, kika lite innebandy och bara mysa! på söndag är det ju alla hjärtansdag men jag o ante måste spara pengar till resan så några gåvor blir det inte men god mat och kanske bio? jag vill se snabba cash! Jag hinner aldrig..är en busy women..jag har alltid nått att göra!

jag fryser så mkt om mina händer när jag har suttit vid datorn för länge och inte kan jag ha vantar för jag har ju bärbar dator och ingen vanlig mus..så nu ska jag krypa ner till min älskling och lägga mina iskalla händer på hans rygg..haha..tror ni han uppskattar det?? ...jag tror inte det :)



friday!!

älskade fredag !! jag gillar fredagar! då äter man en massa gottigheter :) jag är så sugen på plopp och ostbågar.

ikväll ska vi åka och titta på när adde spelar hockey sen får vi väl se vad som händer efter det..kanske åker hem och myser eller så är vi med dem bästa o kollar på nån film, jag vet inte alls hur det är bestämt :) hur det än blir så blir det bra!

igår var jag hos min andra prins Julle :) jag bara älskar den killen<3 mosters lilla bubbe.
på kvällen åkte vi över till adde,nattis och agnes och kollade på the ugly trutch..den var jätte bra :) jag gillar såna filmer :) agnes var så mysig skulle sitta hos mig hela tiden, sen pruttade hon mitt i allt och vänder sig och tittar på mig och viftar över näsan att det lukta illa haha hon är så jävla rar!! <3

snart får jag gå hem..men vi ses och hörs..ska försöka ta lite bilder så jag kan lägga upp här :)

hejdå!

och vinnaren blev

Jackie och Patrik..då hade vi fått höra rätt ! tycker det är jätte tråkigt at det är slut nu..det skulle vara roligt om big brother började igen..:)

idag är det onsdag och vädret är skit ! det kan gärna få vara snö men det behöver inte vara stormsnö! man vill ju kunna gå ut. ikväll ska jag hem till mina lilla mamma och mysa :) ante ska på handboll och jag orkar inte gå på det är jätte trött idag så jag går hem till mamma:) jag tycker om att vara där! :)

Nu är iaf gävle resan bokad, 27 februari åke jag pappa, freddie och ante till gävle och kollar på brynäs, vi ska även bo på hotell en natt..kommer bli jätte roligt :)

har inte så mkt att skriva om så ha det bra!

hallå hallå :)

Hejhej!
har varit dålig på att skriva men jag har haft fullt upp hela helgen och igår var jag för trött för att ens skriva. igår blev det film, sommaren med göran, jag tyckte den var bra :)

helgen har jag hunit med mkt, umgåts med mina älskade vänner, festat och ätit mat hos bästa Linda och henke, det var jätte gott sen blev de mys med film och ostbågar :) helgen har varit toppen! slaggade ju såklart hos freddie efter utgången, det har blivit till en vana :) min bror är bäst!

ikväll ska vi träffa adde och nattis o åka lite skridskor istället för att träna! sen inväntas paradise hotel finalen :) jag har hört vem det är som ska vinna så då får vi se om det är så :)

kul, på torsdag ska jag till tandläkaren, jag hatar det!! på min lediga dag ska man ha ångest! :( är så sugen på att gå o shoppa efter det men nu måste jag hålla i mina pengar om jag ska ha råd att åka till turkiet i två veckor i höst! så får det bli!

ne ..hej!

RSS 2.0