UNDERBARA FREDAG !

heeej alla glada!! jag är jätte glad idag för idag är det fredag och jag är ledig fre lör sön :) idag gick jag upp tog en lååång härlig dusch ! sen ringde nattis och berättade att de fått en lägenhet jätte nära oss :) och jag blev sååå glad!!!!!! :) sen tog jag en c vitamin dryck och sen ringde madde och berätta att de kunde vara med ikväll och då blev jag jätte glad igen :) sen ska vi åka skridskor och sen ääta och mysa tillsammans, se nån film och bara vara!! Christer ska kanske också vara med och åka skriller får se om han hinner! :)

den här helgen kommer bli lika lugn som den förra..iaf om det känns nu :) min kära bror ville att vi skulle höra av oss imorrn om vi ville festa ! kanske blir så får se :) det är roligt att umgås med honom..men det slutar alltid i fylleslag..snöänglar och mamma scans köttbullar och en slaggning på soffan ! men sist fick jag sängen..haha :)
we will see....

strimma mår iaf bättre ska ringa mamma o fråga hur han mår idag..mamma fick ta stelkrampsprutan för hon blev ju också biten av en av hundarna ! jag blir så förbanad när jag tänker på det..min lilla mamma tycker så snd om henne som måste fått vara med om det här ! för som hundägare är man alltid orolig att nån hund ska attackera en annans..

nu spelas lady gaga bad romance på radion, då blir man lite partysugen !



!!!!

vakna imorse av att mamma ringde..strimma hade blivit attackerad av två hanhundar, en schäfer och en dobberman! jag blev så orolig så jag sprang hem till henne men då hade dem åkt med en gubbe i huset till vetrinären på stan så jag sprang dit och kom ner samtidigt! stackrs min lilla strimma :( men han klarade sig bra ändå fick några sår och så. så det hade kunnat vara värre ..jag blir så arg när jag tänker på det sen tycker jag så synd om mamma o strimma! jävla hundar!!!

aja..helg imorrn, riktigt skönt..kommer bli mkt skridskoåkning ihelgen :)

hejdå!

Grattis älskling !!





Grattis min snygging på 23 års dagen ! om jag räknat rätt så är det sjunde gången vi firar din födelsedag :) tiden går fort..första gången jag firade dig så fyllde du 17 år haha :) När du fyllde 18 så har jag för mig att jag bjöd dig på tacos hemma hos mig (mamma o pappa) haha o mamma fick hjälpa mig för ja kunde inte ens göra tacos :) se vad duktig jag har blivit för det kan jag nu,..( o det som är så svårt :p) Och ju mer tiden går ju mer älskar jag dig ! Jag älskar dig Andreas Westin :)<3 vi ses ikväll puss puss på dig!

snart ska jag pallra mig till jobbet..har varit på stan nyss och handlat present till ante sen gick jag till hemköp o köpte korvstroganoff! så det har jag smällt i mig..ikväll blir det afro..ja jag vet ante fyller men jag vill så gärna köra det jag tycker det är så roligt :) ne nu måste jag gå, hej då!



då var första kalaset över !

ja nu har alla gått hem ! det var jätte trevligt jag tycker så mkt om min familj och mina vänner :) ante fick jätte bra presenter ! och massa fika blev det över så då får det ätas upp imorrn och det som inte äts upp då får man väl ta med till jobbet för där äts det verkligen upp:)

nu så är det 1 timma kvar till paradise hotell sen är det läggdags !

kan bjuda på lite bilder på dem goaste ungarna som varit här ikväll, moster lillagullegull pojke och gudmors lilla stumpelumpa!



Mosters kille !

Jaa åhh Julle var här nyss :) han är så gullig jag älskar honom ! Vilken liten gosigull..så snäll också. arbetskamraterna fick hålla i honom och han såg så nöjd ut ! sen la vi honom på soffan och han o jag pratade lite, han är så gullig när han pratar och ler :) nu kan inget göra mig arg eller ledsen :) o turen är att han kommer hem till oss ikväll :) Jag älskar Julius!

snart ska jag iväg o handla fikabröd !

Måndag!

Måndag morgon då ..en ny vecka med andra ord..den här veckan känns fullspäckad men så blir det väl ibland. ikväll ska min familj + nattis,adde och agnes komma o fira ante ! så på rasten ska jag gå till hemköp och köpa fikabröd..nej det blev inget bak! jag har inte haft tid och jag är ingen bakmänniska! men hemköp burkar ha endel gott .

på onsdag ska jag gå på aftonsim i badhuset jag ska försöka gå på det varje onsdag! simning är bra och skönt plus att man får basta och bada jacuzzi ! :)

ne nu ska jag göra lite annat här på internet..men ha det så bra !

kväller !

det blev ingen match de flesta var bakis..men jag ante adde och nattis åkte iaf :) först var vi o köpte klubbor på coop till oss tjejer sen åkte vi till stålfors ! det är jätte kul o åka skridskor och mkt roligare nu när man har klubba! det som är så tråkigt är att man får så ont i fötterna !

efter det så blev det stek hos krister sen åkte vi hem till dem bästa!

ante har gått o lagt sig för att läsa så jag sitter här...det är då när jag blir ensam som jag blir ledsen..jag läste igenom min blogg innan jag börja skriva och läste då när jag var ute med Ville osv..jag blir så himla ledsen ..jag kan inte prata om honom och inte se bilder, det blir bara värre känns det som . men när han dog så var det jul nyår och en massa som höll en sysslosatt men nu är det ingenting. jag vill göra saker hela tiden jag vill inte bli själv ! jag är en överkänslig person och skulle någon person i min omgivnign som ligger mig nära hjärtat dö då skulle jag aldrig fixa det! aldrig !!

imorrn ska min familj komma och fira ante som fyller 23 på tisdag. vi har inte så stort vardagsrum så vi delade upp familjerna..annars blir det så jobbigt när folk inte har någonstans att sitta ! nattis , adde och agnes kommer imorrn också :) får mamma o pappa se hur stor hon har blivit :)

den här veckan jobbar jag mån-tors sen är jag ledig fre-sön så underbart! jag tycker veckorna går så fort, januari har bara sprungit iväg och tacka för det ! jag vill ha vår så snabbt som möjlig så man kan sitta ute vid en vägg och sola lite !
God natt!

glömde lägga in bilder!




 



.


Gutteli morgen!!

heeej !!

idag är det match ! tidernas match, förhopnningsvis på stålfors!! ishockey match och jag (och ante) ska snart iväg med mina 2 små hjärtevänner och köpa en klubba till mig och nattis ! vi går in helt seriöst i det här ! jag kan iofs bara åka rakt fram men jag ska göra mitt bästa :) man borde köpa hjälm.

idag är jag ledig och det är jätte skönt ..vaknade kvart över 10 :) det är lagom o vakna då, inte för tidigt eller försent. jag hatar att vakna typ 11-12 iaf på söndagar ! söndagar vill man ta vara på !

igår var vi hos agnes och fira henne. hon var på riktigt pusshumör lilla prinsessan! jag älskar den där tjejen man blir så glad av att träffa henne<3 ska bli kul när julle blir lite äldre och gör saker själv, hoppas han också tycker om att pussas, jag kommer iaf pussa honom fast han inte vill :) min bulle<3

i höst ska vi nog åka till turkiet i två veckor med nattis och adde och deras familjer, jätte roligt! jag har aldrig varit utomlands i två veckor det vorde underbart att åka iväg o bara slappa och dricka o äta gått och framförallt kommer jag få vara två veckor med mina bästa vänner! kan inte bli bättre!

senare idag ska vi hem till svärför, han ska bjuda på stek! gott!

ne men hör ni vi hörs senare, så får vi se vilken del som är bruten på mig!


Lördag !

Jaha ska väl försöka få igång min blogg, det gick ju så himla bra sist ! :P Det har hänt mkt i mitt liv på väldigt kort tid så jag har inte ens känt fr att skriva men det kanske kan vara bra för mig att få göra det. Just nu är det en ledsam period och utåt försöker man vara glad, visst jag är glad när jag är med mina underbara vänner och familj ! men när jag är själv och det blir tyst omkring mig då kommer det ! mkt tankar och orättvisa. för mig har det varit så mkt i flera år med min pappa som varit endel sjuk och fått en stroke. man tycker att det ska ta stopp snart men så är det ju inte.  Men nu får det banne mig vara färdigt med ledsamheter och motgångar ! Jag får hoppas att det här året ger mig glada nyheter och medgångar ! jag behöver det ! Att ville dog har varit det jobbigaste som jag varit med om för han var så speciell, han var inte som en hund men det var väl för att han var sjuk ! jag tycker verkligen att han förtjänade en andra chans men så blev det inte ! för många är det kanske bara en hund men djurmänniskor förstår mig ! en hund kommer så nära inpå en människa ! och han har en stor plats i mitt hjärta !

I såna här jobbiga perioder så är man glad att man har Julius och Agnes som bara sprider livsglädje. Vilka fantastiska barn <3

Att jag har blivit moster är så stort och jag är världens stoltaste :) vilken liten krabat ! :) maria och christer kommer göra det här super bra ! :)

Ikväll ska vi hem till adde och nattis, lillstumpan har fyllt ett och ikväll kommer hela släkten och vi är ju gudföräldrar så då måste ju vi också komma :) vi tillhör ju släkten nu hihi ! det ska bli jätte trevligt.

men ni.......ska inte skämma bort er för mkt, så heej då!

RSS 2.0