ole ole!!!

blev inge ole ole igår..brynäs förlora!

Men igår blev det träning, syster och nattis körde funktionell för första gången och dem var jätte duktiga :) så roligt att man är fler som tränar! då peppar man varandra och det är lättare att ta sig ner när man vet att ens närmaste också är där så man slipper stå helt själv!

Helgen har varit lugn och skön..har jobbat men har även varit över hos adde och nattis och sen myst hemma hos maria christer och julle, freddie var också där =) det var mysigt!

Gissa om jag blev chockad i fredags när Freddie ringer o frågar om jag kan skjutsa han och  hans vänner ner till stan =) trodde jag aldrig haha men jag blev faktiskt jätte glad =) o han sa att jag var duktig =) så då är jag det!! så ni vet så ska det mkt till att han ska ringa mig! men jag har ju skjutsat dig några gånger men jag blev ändå jätte glad =) När jag övningskörde så vägrade freddie åka med mig! om han skulle till jobbet så fick pappa köra dit honom o så bytte vi där! haha fegis! =) <3

helt galen imorse..linda kom o hämta mig halv 7 och vi åkte ner och körde spinningpass 30 min och core 30 min! fan va bra av oss =) jag ska försöka åka ner några tisdagar, det var riktigt skönt att träna tidigt! men bara för det så kommer jag inte missa afron ikväll..afron är det roligaste!

Imorgon fyller bästa adde år :) så då komemr vi o firar dig<3

På fredag har vi after work med jobbet..kommer bli skit kul=) längtar! =) mina jobbarkompisar är så bra och roliga! vi har ju varit ute några gånger nu och det blir alltid lyckat och jätte roligt! alla dansar och är glada!

Jag älskar dig ante!

ha en bra dag alla!

Se där!!

Jaa nu var det länge sen jag skrev=) Men vi har virus på våran data hemma så den är så seg så jag vill inte ens sitta vid den! så det är därför jag inte har skrivit..jag o ante ska nog åka o köpa en ny dator för fläkten är trasig på den så det behövs en ny =)

Solen skiner och man blir så himla glad =) lite sur blev jag när jag såg att det snöat men det var så lite så det gör väl inget! jag längtar så mkt till riktig vår och sommar..sätta på sig vita tygskor och leggings nån tunn t-shirt och skinnjacka =) mmmmm..

Ikväll ska jag gå o simma i badhuset det är aftonsim..men fick höra idag att det var sista gången =/ så det var ju synd! men man kanske kan gå o simma iaf på onsdagar! kan vara skönt att plaska runt lite i bassängen, blek som man är..=P

jag har varit o kollat på alice i underlandet..det var en Jonna film..jag gillar såna filmer :)

förfööra helgen så hade vi våran dunder fest hemma hos madde o gabbe..o jag har faktiskt inte vågat kolla på mina bilder på kameran än..haha..kan ju säga att vi är ett sjukt stört gäng..men sjukt sköna :) vi är alla helt galna! jag älskar mina vänner! <3 det är tur att vi inte har såna fester jämt då skulle man aldrig klara av att jobba i veckorna :)

Jag funderar faktiskt på att fixa en fest hemma hos med nått roligt tema..men jag vet inte riktigt vad jag ska ha =) ska sätta mig ner med ante o planera lite sen bjuda in lite roliga människor..=)

annars så har jag komit igång med träningen nu! känns riktigt skönt..tråkigt att det tar så lång tid innan resultat visas =) men till sommarn så =) !! och till turkiet! längtar så mkt till turkiet!

ne det här var inget roligt inlägg men nu har jag iaf skrivit!

hej på er!


Min julius!

han är magsjuk stackars min lillälskling!!! :( om han spyr mer måste de till akuten! åh jag blir så orolig! tycker så synd om honom han är så liten och hjälplös! men det går nog över snart! han är en tuffing och hälsosam så hans kropp klarar det där fint! men tycker så synd om min lillkille! så nu är det synd om båda mina killar! får gå o handla nått fint till dem på min rast imorrn om jag hinner!<3


soliga fredag :)

Åhh vilket underbart väder :) det var det iofs igår också! Men igår tillbringade jag dagen mest på vårdcentral och sjukhus..ante har brytit ett ben i handen =( så nu ska han ha gips i 4 veckor! stackars min älskling! Men jag kommer hjälpa dig :) Älskar dig!

Ikväll ska vi hem till svärfar och äta god mat :) han och ante har varit och köpt kött i sundbyholm :) gott gott gott :)!! jag längtar !

jobb idag och imorrn sen är jag ledig söndag! så imorrn blir det fest :) ska bli skit kul! vi ska dricka rosa pantern sen ska jag nog köpa den där sourz :) så det blir dansa hela natten typ..vi ska sova kvar hos madde och gabbe också tror jag! sen på morgonen ska vi gå promenad med nattis hon ska hämta lilltjejen :) kommer bli en bra helg det vet jag..och jag tror att marie på jobbet ska få locka mitt hår imorrn :) jag fick ju inga på nyår eftersom att jag var sjuk! så det får bli imorrn :) nice!

hoppas alla får en bra helg! ska försöka att inte glömma kameran imorrn!

hej svejs!

hallååå!

ooo mätt..nyss ätit smarrig lax med potatis o romsås..o nu har jag en god saltgroda i munnen :) det är farligt att ha godis kvar efter helgen..jag kan inte hålla mig ifrån det :) och ingen träning har det blivit änsålänge de här veckan! man blir så slö när det är så dåligt väder..man vill ju inte ut! få ta tag i det ordentligt i vår!

efter jobbet åkte vi hem till adde,nattis o agnes..madde var där också :) myste lite med lilltjejen! ihelgen ska vi parta, kommer bli jätte kul! vi tjejer ska dricka rosapantern..så gott :) jag tror även jag ska köpa sourz pineapple! jag älskar sura drinkar ! mm!

ikväll får man inte missa fuskbyggarna.

tänkte lägga upp lite bilder från helgen nu! fick bild på markströms rygg ute på krogen :P killen ville inte vara med på bild..!!


Tisdag och sol :)

och jag sitter fast här inne på jobbet! tur är att vi har allt framför oss så man kommer få njuta av den underbara solen sen :)

Helgen var jätte bra :) tyvärr förlora brynäs =/..men vi hade kul iaf! jag o freddie o ante gick ut sen på kvällen och röjde av oss! haha gud va vi dansa och sjöng det var jätte roligt :D det är så roligt att gå ut med freddie då blir det bara ös! Jag sitter på jobbet nu och kommer inte kunna lägga upp några bilder men jag ska försöka göra det när jag kommer hem..ska först gå på min favvo träning afro och sen hem o äta så får se hur sent det blir :) idag ska vi äta kassler i ugn med kantarellsås och massa gott i :) mums! Jag har inte gillat kassler förut men den där maträtten tycker jag om:)

Igår så var vi hemma hos maria , christer och stjärnan Julle! han är så söt! han skrattar jätte mkt! min sötunge! så himla rar! <3 sen lägger man honom på mage så ålar han sig mot en :) han är rolig han! han kommer bli en underhållare (som sin moster) haha!

snart flyttar adde,nattis och agnes närmare oss, kommer bli underbart att ha dem nära :) bara o sprnga över och pussa lite på agnes och vara med underbaraste vännerna! :) sitta på deras jätte balkong i sommar o sola!

vi har nog iaf bestämt oss för att skaffa oss en ny hund till nästa år..vi var inne på franskbulldog men har läst mkt nu och dem blir lätt sjuka och dåliga i nosen och jag orkar fan inte gå igenom nått sånt igen! så vi hoppas på att Villes halvsyster. en som mamma känner har en som heter ester som är syster till ville och hon ska nog para henne nästa år :) så då får vi hoppas att det kommer ut nån brun hane :) jag o ante är jack russel människor!

usch den här veckan har jag fullt upp...ska på utbildning på torsdag 8-12 så jag kommer jobba mån-ons utbildning tors och jobb fre-lör! kommer vara helt slut!! på torsdag ska jag med maria o julle när dem på marias fikamammagrupp ska ta kort på sina bebisar :) dem har ett vittställ och ett svart! Julle kommer vara finast ;)

oj vad mkt det blev..nu tänker jag inte skriva mer..men ja ska försöka lägga upp bilder ikväll!


RSS 2.0